Om oss

Att locka både familjer och trendsättare är Zushi känt för att göra det moderna, vänliga och prisvärda

En unik japansk matupplevelse i Eslöv

Zushi lockar både familjer och trendsättare, vilket är känt för att göra det modernt och vänligt och skapar en känsla av lyx för alla! Vår vision är att fortsätta utveckla restaurangscenen i Sverige. Med Zushi har vi uppmärksammat att skapa en unik japansk matupplevelse som man sällan möter i Sverige.

Irrashaimase!

Vår historia

En unik middagsupplevelse

Menyn är sammansatt av Tung Bui, som är grundaren bakom den första Zushi takeaway restaurangen i Eslöv. 2 år senare, i Helsingborg och nu i Malmö. Bakom den fantastiska inredningen är Martin Ranelid och Erik Rödstam från Grand Bureau. Istället för konventionella interiörer har de sina egna visionära uppgifter på japansk design. Med hjälp av excentriska detaljer skapar duon en äkta original matsal.

Något för alla

Låt oss överraska dig

Zushi serverar högkvalitativ mat baserad på en unik kombination av traditionell sushi och japas, små delikata japanska rätter gjorda för delning. Så för dem som är mindre angelägna om fisk, finns det ett urval av kyckling, nötkött och grönsaker – allt färskt på beställning.

Det finns hundratals olika alternativ för dem som vill äta sushi varje dag utan att bli trött, eftersom variationerna på vår meny inte har några begränsningar.

Om du är osäker på vad du längtar efter, kan du låta kocken överraska dig med en blandad sushi-meny, som du antingen kan njuta av i den mysiga omgivningen i restaurangen eller ta hem.

Take away

Beställ bitar av glädje att ta med

Njut av vår sushi i bekvämligheten av ditt hem. Beställ online och hämta på restaurangen. Låt oss göra matlagningen åt dig, så du kan spendera mer tid med dina kära.

Ladda ner vår “Zushi App” och beställa takeaway idag.

Catering

Du ringer, vi lagar mat

På ett enkelt opretentiöst men utsökt, iögonfallande och representativt sätt skapar vi en känsla av lyx, direkt till dig! Var god och fråga om vad du ska välja och vilka drycker som passar bäst med de rätter du har valt.

Evenemang

En upplevelse utöver det vanliga

Vi skapar en perfekt företagsevenemang för dig och dina gäster.
På vår restaurang i Malmö har vi möjlighet att erbjuda grupper mellan 15-100 personer för separat och privat evenemang.
Vi erbjuder utrymme för företagspresentationer, kickoffs, privata fester, födelsedagar eller helt enkelt större familjer som vill sitta ihop. Du har möjlighet att servera din måltid, ha en större buffé eller till och med ha en egen kock som lagar maten direkt till dig på kockens bord.

Evenemang och menyer kan skräddarsys efter dina specifika krav.

Vi är sociala

Följ oss på sociala medier för våra senaste nyheter och information.