Om oss

Genom att attrahera både familjer och trendsättare har Zushi blivit känt för att vara modernt, inbjudande och prisvärt

En unik japansk middagsupplevelse i Malmö

Zushi attraherar både familjer och trendsättare, vilket gör det till en modern, inbjudande och lyxig miljö för alla! Vår vision är att bidra till utvecklingen av Malmös restaurangscen. Här på Zushi har vi lagt extra mycket energi på att skapa en unik japansk middagsupplevelse som man sällan stöter på i Sverige.

Irrashaimase!

Vår historia

En unik middagsupplevelse

Gruppen bakom Zushi öppnade sin tredje restaurang i oktober 2018. Den här gången i Malmö, på Drottningtorget 4. Zushi erbjuder en ny och innovativ kulinarisk upplevelse i Malmö. Köket är japansk fusion med en twist. Inredningen är exklusiv och har en extraordinär karaktär, i motsats till den reserverade minimalism som är dominerande bland japanska restauranger i Skandinavien. Här, i en fantasifull atmosfär, kan våra gäster avnjuta sin måltid med utsikt över det öppna köket, i ett mer privat utrymme en trappa ner eller vid vårt chef’s table. ”Vår vision är att bidra till utvecklingen av Malmös restaurangscen. Här på Zushi har vi lagt extra mycket energi på att skapa en unik japansk middagsupplevelse som man sällan stöter på i Sverige.”

Något för alla

Låt oss överraska dig

Zushi serverar högkvalitativ mat baserad på en unik kombination av traditionell sushi och japas, små utsökta japanska rätter gjorda för att delas. Så för alla som inte är sugna på fisk erbjuder vi ett utbud av kyckling, nötkött och grönsaker, som vi alltid gör på beställning. 

Det finns hundratals möjligheter för de som vill äta sushi varje dag utan att tröttna, då vår meny erbjuder oändlig variation. 

Om du är osäker på vad du vill ha kan du låta vår kock överraska dig med en blandad sushimeny, som du antingen kan äta i den mysiga restaurangen eller ta med hem. 

Take away

Beställ läckra bitar att ta med

Avnjut bekvämt vår sushi i ditt egna hem. Beställ online och hämta på restaurangen. Låt oss stå för matlagningen, så att du kan spendera mer tid tillsammans med dina nära och kära. 

Ladda ner vår ZUSHI APP och beställ takeaway idag.

Catering

Du ringer, vi lagar

På ett enkelt och opretentiöst men ändå utsökt och uppseendeväckande vis skapar vi en känsla av lyx, levererad direkt till dig! 

Tveka inte kring att fråga oss om råd gällande vad du ska välja och vilken dryck som passar bäst till de rätter du har valt!

Events

En upplevelse utöver det vanliga

En upplevelse utöver det vanliga 

Vi skapar det perfekta företagsevenemanget för dig och dina gäster. 

På restaurangen har vi möjlighet att ta emot grupper mellan 15 och 100 personer för privata evenemang. 

Vi erbjuder en plats för företagspresentationer, kick-offer, privata fester, födelsedagar eller helt enkelt större familjer som vill sitta tillsammans. Ni har möjlighet att få er måltid serverad av oss, ha en större buffé eller till och med ha er egen kock som lagar maten direkt åt er vid vårt chef’s table. 

Vi kan skräddarsy evenemanget och menyn för att passa era specifika behov och önskemål. 

Vi är sociala!

Följ våra sociala medier för att få reda på vad som händer hos oss!