• Om oss

    Vi serverar utsökta rätter med färska råvaror och kärlek.

Om oss –
En familjeägd restaurang

Hos oss handlar det om kärlek till goda råvaror, smak och kreativitet som tilltalar alla sinnen för att skapa en unik smakupplevelse i varje tugga.

Någonting för alla

Det finns hundratals olika alternativ för dig som vill äta sushi var dag utan att tröttna, då variationerna på vår meny inte har några begränsningar.

Om du är osäker på vad du är sugen på kan du låta kocken överraska dig med en mixad sushi meny, som du antingen kan avnjuta i restaurangens mysiga miljö eller ta med hem.

Japansk konst

Den magiska japanska kulinariska konstnärskpen uppstår när överraskningar kombineras med något välbekant. Vi sammanfogar den unika smaken som sushi har att erbjuda med olika smakmässiga uttrycker.

Take away?

Om ni har bråttom tillbaka till kontoret kan ni med fördel beställa Take Away. Alla våra rätter går att få med sig som Take Away. Säg till i kassan när ni beställer så ordnar vi allt åt er – snabbt och lätt!

Catering

Vi erbjuder er en komplett catering utifrån ert önskemål. Vi lyssnar på just ert önskemål och kan utifrån det ge förslag på vilka maträtter som skulle passa just er.

Vi levererar i hela Skåne, ta gärna kontakt med oss för en kostnadsfri offert.

Välkomna in

I vår nyrenoverade restaurang kan ni njuta av en japansk traditionell känsla med en tvist av det lilla moderna.

För den som önskar erbjuder vi även take away. För att göra det enkelt och smidigt för er går det bra att även ringa in till oss när ni beställer er mat för att slippa vänta.